Service Auto

Service Auto Bucuresti

Echipa PacService iti spune la dispozitie servicii si piese auto de cea mai buna calitate. Printre serviciile noastre se pot enumara urmatoarele: tinichigerie auto, vopsitorie auto, mecanica auto, verificare si intretinere auto, diagnoza auto, dar si alte servicii pentru care va invitam sa ne vizitati, deoarece numai asa puteti beneficia de o gama larga de servicii pe care service-ul nostru vi le poate oferi, la preturi avantajoase.

MECANICA AUTO

5/5

Efectuam servicii de mecanica auto. PAC SERVICE este dotat cu echipamente performante de firma, aranjate in flux tehnologic. In functie de decizia clientului, in activitatea de intretinere si reparatii de mecanica auto, utilizam atat piese de schimb originale cat si piese de schimb de valori medii.

VOPSITORIE AUTO

5/5

Executam operatii de intretinere (polishare, ceruire), vopsire partiala sau totala folosind speciale nemetalizate, metalizate, perlate, vopsele speciale (efect cupru, crom, magic colors), se pot vopsi autoturisme cu vopsele din serii limitate, sau se pot realiza vopsele pentru masini de epoca

SERVICE ROTI

5/5

Detinem spatii de lucru pentru service roti, dotate cu rampe si aparate de montat/ demontat si echilibrat de ultima generatie. Pe rampa, masina este suspendata in totalitate, pentru ca lucrul in jurul ei sa se desfasoare in deplina siguranta si cat mai fluent, scazand durata reparatiei.

DIAGNOZA AUTO

5/5

Putem afla si corecta sau sterge erori ale sistemelor autoturismului, folosim tester auto multimarca profesional si testere specializate, toate interfetele de diagnoza auto fiind conectate wireless, indiferent de tipul de mufa sau modelul autoturismului.

TINICHIGERIE AUTO

5/5
PAC SERVICE realizeaza operatiuni de tinichigerie auto pentru orice tip de avarie, cu un timp rapid de reparatie cu echipamente pentru reparatiile la structura metalica a autovehiculelor: centrari de caroserie, montaj si reparatii elemente caroserie.

ELECTRICA AUTO

5/5

Oferim servicii de electrica auto pentru o gama mare de marci de autoturisme. Echipa noastra dispune de o echipa de electricieni calificati. Experienta acumulata, dar si tehnologia folosita in rezolvarea problemelor de natura electrica ale autorismelor.

PROGRAMARE SERVICE AUTO

Bucuresti, Sector 1, Strada Virgiliu 46

  • Toate solicitarile sunt analizate imediat de echipa noastre, veti fi contactati pentru confirmarea programarii.
  0
  TELEFON & WHATSAPP
  0
  TELEFON & WHATSAPP
  0
  TELEFON & WHATSAPP